Καλάθι (0)
Κλείσιμο
-
JEAN CLAUDE MAS CABERNET SAUVIGNON LES SOUBERGUES
Στo Lanquedoc, στο αρωματικό θαμνώδες έδαφος, ξεκίνησε η ιστορία αγάπης μεταξύ ανθρώπου και κρασιού. Η σειρά κρασιών Jean-Claude Mas σας παρουσιάζει τις παραδοσιακές ποικιλίες σταφυλιών που προέρχονται από τα καλύτερα εδάφη μας στο Lanquedoc. Το Cabernet Sauvignon "Les Soubergues" προέρχεται από παλιά αμπέλια που απλώνονται στην καλύτερη περιοχή μας, είναι εν μέρει παλαιωμένο σε δρύινα βαρέλια. Θα απολαύσετε μια πεμπτουσία από ψητό πιπέρι σμέουρων και βιολέτα, που εξελίσσονται σε πικάντικες νότες. Είναι ένα δομημένο επίμονο, αλλά μαλακό κρασί, με φρούτα. Σας συνιστούμε να το σερβίρετε με κόκκινα κρέατα, πιάτα ζυμαρικών ή επιδόρπια σοκολάτας. -
JEAN CLAUDE MAS MERLOT LA RIVIERE
Στo Lanquedoc, στο αρωματικό θαμνώδες έδαφος, ξεκίνησε η ιστορία αγάπης μεταξύ ανθρώπου και κρασιού. Η σειρά κρασιών Jean-Claude Mas σας παρουσιάζει τις παραδοσιακές ποικιλίες σταφυλιών που προέρχονται από τα καλύτερα εδάφη μας στο Lanquedoc. -
JEAN CLAUDE MAS ROSE AURORE
Ο Jean -Claude Mas επιλέγει προσεκτικά σταφύλια από τα καλύτερα αμπέλια για τα φρουτώδη, πλούσια και αρμονικά κρασιά του. Κομψό ροζέ, λουλουδάτο και φρουτώδες, αυτό το τριαντάφυλλο είναι μια απόλαυση. Ένα μείγμα Cinsault, Grenache Noir και Syrah, συνοδεύει τέλεια ψητά κρέατα μαριναρισμένα με μυρωδικά , καθώς και σαλάτες. -
JEAN CLAUDE MAS VIOGNIER LE PIOCH
Το Viognier "Le Pioch" οινοποιείται σύμφωνα με τις παραδοσιακές μεθόδους και στη συνέχεια παλαιώνεται σε δρύινα βαρέλια. Ισορροπημένο κρασί, αφήνοντας πλούσια επίγευση ανανά, ξύσμα γκρέιπφρουτ και ζαχαρωμένο λεμόνι. Αυτό το Viognier είναι πολύ ωραίο ως απεριτίφ ή με ψάρια, πουλερικά, μπλε τυρί και επιδόρπια φρούτων. -
JEAN CLAUDE MAS CHARDONNAY LE COTEAU
Το Chardonnay "Le Coteau" οινοποιείται σύμφωνα με τις παραδοσιακές μεθόδους, στη συνέχεια παλαιώνεται σε δρύινα βαρέλια. Εκφράζει τη φρεσκάδα των εσπεριδοειδών σε συνδυασμό με λεπτές νότες βουτύρου και βανίλιας. Tο κρασί θα σας εκπλήξει με τη μακρόχρονη επίγευση. Ταιριάζει με μαλακά τυριά ή πιάτα με ψάρι. -
JEAN CLAUDE MAS SAUVIGNON BLANC LA PLAINE
Το Sauvignon "La Plaine" μας δίνει ανοιξιάτικες μυρωδιές από λευκά λουλούδια , που εξελίσσονται σε γενναιόδωρα αρώματα αχλαδιού, αφήνοντας φρέσκο και ζωντανό άρωμα στον ουρανίσκο με μακριά επίγευση. Το κρασί συνδυάζεται πολύ καλά με οστρακοειδή, θαλασσινά και ψάρια. -
CHATEAU LAURIGA GRANDE RESERVE
Το Chateau Lauriga Grand Reserve έχει ένα σκούρο χρώμα και δίνει επίγευση από ώριμα κόκκινα φρούτα, με γεύσεις βανίλιας και γλυκόριζας. -
CHATEAU MARTINOLLES GARRIGUET LIMOUX ROUGE
Αυτό το κρασί δίνει αρώματα από κόκκινα μούρα, γεύσεις μόκας, καταλήγοντας σε πικάντικες νότες βανίλιας. Είναι ένα τέλειο κρασί για κόκκινα κρέατα, κυνήγι και τυριά. -
CHATEAU MARTINOLLES BLANQUETTE DE LIMOUX BLANC DE BLANCS
Το Blanc de Blancs δημιουργείται από τρεις ποικιλίες λευκού σταφυλιού – Mauzac, Chenin Blanc και Chardonnay – δημιουργώντας ένα κομψό, φρουτώδες κρασί, γεμάτο από χιλιάδες μικροσκοπικές φυσαλίδες. Σερβίρετε παγωμένο σαν απεριτίφ με φίλους ή για ειδικές περιστάσεις.